Formatie wijziging

Posted on 28 nov 2016 in News

Lieve vrienden,
De afgelopen tijd hebben we een hoop tof nieuws naar buiten mogen brengen maar daar staat tegenover dat we nu ook een minder leuke mededeling hebben.
Laten we maar met de deur in huis vallen; zowel Laurens als Niek hebben om persoonlijke redenen besloten om per januari te stoppen met View for a Day. Dit heeft ook het gevolg dat we de nog resterende shows van de tour, namelijk 3/12 Wageningen en 16/12 Haarlem, moeten laten schieten. We hebben absoluut ons best gedaan om manieren te zoeken om deze shows alsnog te doen, maar de situatie laat dit momenteel niet toe.
De vraag die op het bovenstaande volgt is dan natuurlijk; “Is dit het einde van View for a Day?”. Het antwoord is een luid klinkend “NEE, natuurlijk niet!”. Herman en David hebben besloten om door te gaan met View for a Day en zijn druk op zoek naar nieuwe mensen om de “vacatures” op te vullen om zo in de toekomst met een nieuwe formatie weer de draad op te pakken. Hier zullen we binnenkort op terugkomen!
We zijn gezamenlijk nu druk bezig om lopende zaken over te dragen en/of af te ronden en wat we daarbij ook graag al kwijt willen is dat we sowieso nog één laatste show zullen doen in “jullie” vertrouwde bezetting waarbij we natuurlijk hopen dat jullie allemaal komen kijken om Laurens en Niek voor de laatste keer in deze setting te supporten!
We hopen op jullie steun (zoals we tot nu toe altijd hebben kunnen doen) en we beloven in de toekomst met mooie dingen terug te komen, zowel individueel als collectief.
THANKS!
Herman, Laurens, David en Niek.