News

EuroSonic 2017!

Ook dit jaar staan we weer op EuroSonic! Kom ons checken op 12 januari in de Warhol, gratis entree!

eurosonic

Read more...

Review Music Maker

4/5 Sterren- review in de Music Maker! Check de mooie woorden hieronder!

music-maker

Read more...

Formatie wijziging

Lieve vrienden,
De afgelopen tijd hebben we een hoop tof nieuws naar buiten mogen brengen maar daar staat tegenover dat we nu ook een minder leuke mededeling hebben.
Laten we maar met de deur in huis vallen; zowel Laurens als Niek hebben om persoonlijke redenen besloten om per januari te stoppen met View for a Day. Dit heeft ook het gevolg dat we de nog resterende shows van de tour, namelijk 3/12 Wageningen en 16/12 Haarlem, moeten laten schieten. We hebben absoluut ons best gedaan om manieren te zoeken om deze shows alsnog te doen, maar de situatie laat dit momenteel niet toe.
De vraag die op het bovenstaande volgt is dan natuurlijk; “Is dit het einde van View for a Day?”. Het antwoord is een luid klinkend “NEE, natuurlijk niet!”. Herman en David hebben besloten om door te gaan met View for a Day en zijn druk op zoek naar nieuwe mensen om de “vacatures” op te vullen om zo in de toekomst met een nieuwe formatie weer de draad op te pakken. Hier zullen we binnenkort op terugkomen!
We zijn gezamenlijk nu druk bezig om lopende zaken over te dragen en/of af te ronden en wat we daarbij ook graag al kwijt willen is dat we sowieso nog één laatste show zullen doen in “jullie” vertrouwde bezetting waarbij we natuurlijk hopen dat jullie allemaal komen kijken om Laurens en Niek voor de laatste keer in deze setting te supporten!
We hopen op jullie steun (zoals we tot nu toe altijd hebben kunnen doen) en we beloven in de toekomst met mooie dingen terug te komen, zowel individueel als collectief.
THANKS!
Herman, Laurens, David en Niek.
Read more...

Bio

‘View for a Day maakt zeer catchy rocksongs die bij herhaaldelijke beluistering zeer vernuftig en met veel gevarieerd spel in elkaar zitten’ ‘… Zonder meer van internationale klasse! ’MusicMaker

‘Met veel afwisseling tussen meerstemmige zang, catchy refreinen en harde gitaarriffs ligt een groter publiek voor deze jongens zeker in het bereik’3voor12

View for a Day, alternatieve rock uit Groningen. Ontstaan in 2012 en dankzij de chemie op persoonlijk en muzikaal vlak timmerde de band al snel flink aan de weg. Dit resulteerde in o.a. een deelname aan de Grote Prijs van Nederland, de Popronde, shows tijdens Eurosonic/Noorderslag en optredens bij Radio Veronica en Radio 538.

In oktober 2016 bracht de band het mini-album “Scratching the Surface” uit. Een album met een karakteristieke sound die even uitdagend als aansprekend is. Het album staat vol stevige rock-songs waarbij alternatieve elementen worden afgewisseld met grootse refreinen en catchy melodiën. Op het album staan vier goed ontvangen singles.

2017 begint goed met wederom een officiële boeking op het prestigieuze EuroSonic festival. De rest van het jaar zal in teken staan van het verder promoten van “Scratching the Surface”, het hooghouden van een uitstekende live-reputatie en het blijven werken aan nieuw materiaal om de huidige fanbase verder te vergroten!

View for a day is:

Herman Klompmakers

Herman Klompmakers

Zang, Gitaar

  • Twitter icon
  • Facebook icon
David Klompmakers

David Klompmakers

Basgitaar

  • Twitter icon
  • Facebook icon
Laurens Hof

Laurens Hof

Gitaar

  • Twitter icon
  • Facebook icon
Niek Hof

Niek Hof

Drums

  • Twitter icon
  • Facebook icon

Shows

Upcoming Gigs

No shows booked at the moment.

 

Last 5 Gigs

Datum Plaats Podium
12/01/17 Groningen Eurosonic
Grunnsonic, Warhol
16/12/16 Haarlem Muziekcafé Stiels
03/12/16 Wageningen Loburg
20/11/16 Texel Struun
19/11/16 Texel Struun
*Akoestisch

View All Gigs

Media

Music

Video

videoholdingon
videoholdingon
videotomorrow
videobridges

Photos

Store

incl. 2 euro verzendkosten

Contact

Thank you! I have received your message.

name

email

message

Contact Info

+31615522767

info@viewforaday.com