News

Formatie wijziging

Lieve vrienden,
De afgelopen tijd hebben we een hoop tof nieuws naar buiten mogen brengen maar daar staat tegenover dat we nu ook een minder leuke mededeling hebben.
Laten we maar met de deur in huis vallen; zowel Laurens als Niek hebben om persoonlijke redenen besloten om per januari te stoppen met View for a Day. Dit heeft ook het gevolg dat we de nog resterende shows van de tour, namelijk 3/12 Wageningen en 16/12 Haarlem, moeten laten schieten. We hebben absoluut ons best gedaan om manieren te zoeken om deze shows alsnog te doen, maar de situatie laat dit momenteel niet toe.
De vraag die op het bovenstaande volgt is dan natuurlijk; “Is dit het einde van View for a Day?”. Het antwoord is een luid klinkend “NEE, natuurlijk niet!”. Herman en David hebben besloten om door te gaan met View for a Day en zijn druk op zoek naar nieuwe mensen om de “vacatures” op te vullen om zo in de toekomst met een nieuwe formatie weer de draad op te pakken. Hier zullen we binnenkort op terugkomen!
We zijn gezamenlijk nu druk bezig om lopende zaken over te dragen en/of af te ronden en wat we daarbij ook graag al kwijt willen is dat we sowieso nog één laatste show zullen doen in “jullie” vertrouwde bezetting waarbij we natuurlijk hopen dat jullie allemaal komen kijken om Laurens en Niek voor de laatste keer in deze setting te supporten!
We hopen op jullie steun (zoals we tot nu toe altijd hebben kunnen doen) en we beloven in de toekomst met mooie dingen terug te komen, zowel individueel als collectief.
THANKS!
Herman, Laurens, David en Niek.
Read more...

7 oktober: Plaatpresentatie "Scratching the Surface" in Vera!

De datum van onze release is bekend! Bij deze zijn jullie allemaal uitgenodigd om op 7 oktober samen met ons de release van ons mini-album “Scratching the Surface” in Vera te vieren! Informatie over de supports volgt nog, maar we kunnen alvast vertellen dat we twee hele toffe acts meenemen.

Klik hier voor meer informatie over het evenement!

Read more...

Nieuwe Single: Holding On

Daar is hij dan! We maken er verder geen woorden aan vuil, wij presenteren u: Holding On!

Read more...

Bio

‘Met veel afwisseling tussen meerstemmige zang, catchy refreinen en harde gitaarriffs ligt een groter publiek voor deze jongens zeker in het bereik’3voor12

View for a Day is het resultaat van de krachtenbundeling tussen de gebroeders Hof en Klompmakers, die niet alleen bloedverwanten zijn maar ook dezelfde passie voor alternatieve muziek delen. Dit recept zorgt voor een stevig fundament dat resulteert in een enorme ‘in your face’ live ervaring.

De karakteristieke sound is even uitdagend als aansprekend, waarbij stevige rock en catchy melodielijnen de basis vormen. Met de recente singles ‘Tomorrow’ en ‘Bridges’ heeft de band de stap naar een hoger niveau gezet en voor oktober 2016 staat een mini-album gepland.

De band was geselecteerd voor De Grote Prijs van Nederland 2015 en ze zijn te gast geweest bij o.a. Radio 538, Radio Veronica. 2016 is goed begonnen met 7 optredens in 3 dagen tijdens Eurosonic/Noorderslag, waaronder een officiële showcase op EuroSonic en selectie voor de Popronde 2016.

 
View for a day is:

Herman Klompmakers

Herman Klompmakers

Zang, Gitaar

  • Twitter icon
  • Facebook icon
David Klompmakers

David Klompmakers

Basgitaar

  • Twitter icon
  • Facebook icon
Laurens Hof

Laurens Hof

Gitaar

  • Twitter icon
  • Facebook icon
Niek Hof

Niek Hof

Drums

  • Twitter icon
  • Facebook icon

Shows

Upcoming Gigs

Datum Plaats Podium
16/12/16 Haarlem Muziekcafé Stiels

 

Last 5 Gigs

Datum Plaats Podium
03/12/16 Wageningen Loburg
20/11/16 Texel Struun
19/11/16 Texel Struun
*Akoestisch
12/11/16 Frieschepalen Ma Kelly’s Muziekcafé
06/11/16 Zutphen Popronde Zutphen
De Dwaasheid

View All Gigs

Media

Music

Video

videotomorrow
videotomorrow
videobridges

Photos

Store

gratis verzending!

Contact

Thank you! I have received your message.

name

email

message

Contact Info

+31621868746

laurens@viewforaday.com